Årets Julkalender med 24 lyxiga erbjudanden!

Klicka på varje bild och se dagens lyxiga erbjudande till en lika lyxig rabatt om 40%. Men häng med nu! Rabatten dyker upp och gäller bara den dagen. Så till exempel gäller rabatten för Linoljesåpa den 1:a, Linolja den 2:e, Shellack den 3:e och så vidare. Allt för att avslutas med ett extra lyxigt erbjudande på alla våra Specialkulörer av Linoljefärg Inomhus, Utomhus och Harmoni & Känsla på Julafton.

Rabatten gäller här i webshoppen och i vår butik/showroom i Norrtull. Du kan lägga ordern här och hämta i Norrtull eller få den hemskickad. Rabatten syns först i kassan när du slutför ordern.

God Jul önskar vännerna på Kulturhantverkarna Färg

Välkommen till Kulturhantverkarna Färg

Vi finns för dig som vill ta hand om hus och hem med produkter som gör gott för människa och miljö. För kulturarvet oavsett det är gammalt eller nytt. För våra barn som ska ta över sen. Och sen såklart för att det blir så otroligt vackert och så bra med linoljeprodukter som ger en levande och unik känsla.

Vi är ett litet företag som älskar god service och är totalt hängivna ytbehandling som hör till byggnadsvården.

---

Varmt välkommen till vår lilla butik i Norrtull i Stockholm eller i vår webshop här på nätet, eller till någon av våra återförsäljare som finns runt om i Sverige.

Staffan af Kleen, vd

Kulturhantverkarna Färg AB

Följ oss på Instagram!